JUMP ON THAT HYPE JESUS TRAIN

SHINE FESTIVAL 2024

TES TEST ONE MESSAGE. ONE HYPE.

Tillsammans med Global Outreach Day ska vi nå ut med evangeliet till hela världen. Tillsammans med 100 miljoner kristna ska vi hypa Jesus. Vi presenterar kampanjen: HYPE JESUS.

Vad är HYPE JESUS? Vi har en vision: Hypa Jesus! För varje kristen är namnet Jesus kopplat till en unik berättelse. Och det här är kärnan av HYPE JESUS: I år ska vi alla sprida HYPE JESUS i våra skolor och städer genom att representera Jesus. Vi vill visa att han finns på riktigt!

Och nu kanske du undrar, “Hur ska jag kunna göra det här?” Var lugn! Vi kommer att utrusta dig! Med hjälp av en HYPE JESUS t-shirt och ett THE FOUR armband kan samtal uppstå mellan dig och dina vänner vilket gör att du på ett naturligt sätt kan dela din tro med dem.

Vill du anta utmaningen?
Berätta om Jesus för alla som undrar över din HYPE JESUS t-shirt och armbandet.

Titta på videon nedan: Hur du på ett enkelt sätt förklarar evangeliet med THE FOUR armbandet.

HYPE JESUS KAMPANJEN FORTSÄTTER!

BÄSTA ungdom och ungdomsledare! Vi har glädjen att berätta att HYPE JESUS kampanjen fortsätter! Vi har nu fått in fler t-shirts! Ungdomar får köpa t-shirten till rabatterat pris: 150 kr/styck.
(Om du beställer till en hel ungdomsgrupp med mer än 15 shirts, så får ni det till grupp-pris 100 kr/styck)

Vuxna som vill sponsra kampanjen får köpa en t-shirt för 195 kr,
på så sätt möjliggör man att kampanjen sprids till ungdomar i Sverige.

Vill du hänga med på HYPE JESUS tåget?
Beställ din t-shirt själv eller tillsammans med din ungdomsgrupp eller ungdomsledare redan idag!
(OBS: fraktkostnader tillkommer! Så det blir billigare att beställa i grupp! Gratis upphämtning i Stockholm & Uppsala) 
Har du frågor? Hör av dig till info@shinesverige.se 

STEG 1

Börja HYPET!
Beställ t-shirt till rabatterat pris av 150 kr och få ett THE FOUR armband gratis till beställningen.
Beställ till dig själv eller en hel ungdomsgrupp till grupp-pris.
(OBS: fraktkostnader tillkommer! Så det blir billigare att beställa i grupp! eller hämta i Stockholm & Uppsala)

V
V

STEG 2

Sprid HYPET!
Ta på dig din HYPE JESUS t-shirt och THE FOUR armbandet och påbörja samtal med dina vänner om Jesus på ett naturligt och roligt sätt.

V
V

STEG 3

Dela HYPET!
Posta en bild eller skapa en story med din t-shirt på olika sociala medier med #HYPEJESUS och tagga @shine_sverige och @globaloutreachday för större spridning.

Tips på hur hur man kan dela sin tro rent praktiskt

«HYPE JESUS träningen!»

Varför HYPE JESUS

​​​​Jesus är ingen hype! Varför HYPE JESUS?

Allt är hajpat nu för tiden. De senaste Nike skorna, den virala videon på Insta eller den senaste den senaste nyheten om den där kändisen. Hypen kommer lika fort som den går. Den är oftast kortsiktig, ibland även fejk och betydelselöst. Hur kan vi koppla ordet HYPE till Jesus, som är evig, verklig och så otroligt värdefull?

Just därför vill vi hypa Jesus!! Vi vill göra det klart att ingenting i den här världen förtjänar att bli hypad utom Jesus. Vi drömmer om en generation som kommer att stå upp och fira Jesus som inget annat. Vi vill visa världen vad som händer när vi firar någon som inte bara lämnar ett hål i hjärtat. Det är dags att göra det känt vem och vad som verkligen betyder något. #hypejesus

TIPS’N’TRICKS

HUR BERÄTTAR JAG MIN HISTORIA?

>> Pray First

Innan du tar på dig din t-shirt, be att Jesus ska ge dig mod och styrka att använda det för att upphöja hans namn idag.
Get Ready

Kärnan i HYPE JESUS ​​är att dela din berättelse med Jesus till andra. Så om någon frågar dig om din HYPE JESUS t-shirt, var redo att göra precis det: Berätta om din story med Gud!

 

>> Keep It Short

Du bör kunna förmedla din berättelse kort och på ett intressant sätt genom en naturlig konversation. Det kan vara bra att skriva ner den i förväg eller berätta för en annan “HYPE JESUS”-kompis.

 

>> Watch Your Word

När du berättar din story, var försiktig så att du inte använder för mycket “kristen slang”. De flesta människor har ingen aning om vad ord som “synd”, “worship”, “frälsning”, “vittnesbörd”, “nåd” eller “kyrka” faktiskt betyder. Fråga alltid dig själv: Skulle personerna i min klass förstå det?!

 

>> Build Bridges Not Barriers

Kom ihåg att möta din samtalspartner med Jesu kärlek och intresse för människan. Fundera på vilka ämnen eller upplevelser i din berättelse du bäst kan knyta an till andras erfarenheter och världsbild. Kanske har han eller hon redan upplevt något liknande…

 

>> Just Be Yourself

Sätt inte press på dig själv och berätta ärligt och personligt vad som inspirerar DIG om Jesus. Du behöver inte veta eller kunna allt – bara hypa Jesus för vem han är och vad han har gjort i ditt liv!!!

 

 FAQ

Hur många t-shirts finns kvar?
Vi har fått in mer än 400 beställningar, vilket är jättekul! Sedan fanns det leverans stopp men nu har vi beställt in ännu en gång 500 shirts! 🙂

När måste jag beställa materialet?
Beställ din HYPE JESUS t-shirt & armband så snart som möjligt för att vara med i kampanjen. Det finns bara så länge det finns på lagret. Beställ snabbt, innan det tar slut igen! 😁

Hur ser materialet ut?
När du klickar på “Beställ här” ser du t-shirten och armbandet. Eller kolla in på Instagram under #hypejesus 

När ska kampanjen genomföras?
Kampanjen pågår under hela 2021. Tillsammans gör vi Jesus känd över Sverige och hela världen.

Kostar det något att delta i kampanjen?
Vi vill utrusta ungdomar för att göra Jesus känd i sin skola och omgivning.
Därför får ni t-shirt & armband helt gratis. Materialet går att hämta i både Uppsala & Stockholm. Om materialet ska skickas med Post, tillkommer fraktkostnader.

Hur kan jag delta i den här kampanjen?
Ta del av de tre stegen som beskrivs ovan. Inom kort kommer vi att lägga upp ett videoklipp som beskriver lite mer hur allt ska gå till.